www.DeBeautysalon.biz - 31/01/2014

Geplaatst 11 feb. 2014 08:19 door Jan de Vries   [ 11 feb. 2014 08:20 bijgewerkt ]

Maquis Import viert nieuwjaar met tea party

Op maandag 6 januari luidde Maquis Import – de onderneming van Jan en Alette de Vries – het nieuwe jaar in met een gezellige tea party in het Theepaviljoen in Duiven. Dit deden zij tezamen met de depositairs die werken met S.P.A.-aromatherapie, Les Gavots de Provence, L’Atelier des Délices en de natuurlijke make-up van Couleur Caramel, Miss Watson en Zao. 

“De sfeer was vanaf de eerste minuut positief en enthousiast. De beste wensen voor een goed jaar vulden de ruimte en het was een warm weerzien. Oude contacten werden aangehaald en nieuwe contacten werden gelegd”, aldus de eigenaren van Maquis Import. Jan en Alette – die sterk geloven in het delen van elkaars kennis, ervaringen en ideeën – vinden dit dan ook erg belangrijk. 

Naast het jaarthema van Maquis presenteerde Alette ook een aantal nieuwe producten, waaronder de mooie, nieuwe kleuren nagellak bij Couleur Caramel en een totaal nieuwe huidverzorgingslijn voor de man van L’Atelier des Délices. Daarnaast vertelde Eco-visagist Ralph Baaij over de visagie-opleiding Eco Master Stylist, waarin alleen gewerkt wordt met natuurlijke make-upmerken zoals Couleur Caramel en Zao. Deze opleiding krijgt een vervolg met Eco Master Stylist Pro, welke leidt tot een branchediploma Visagie. 

Tot slot meldt Alette dat Maquis Import grootse plannen heeft omtrent het jubileum van S.P.A.-aromatherapie. Het merk bestaat dit jaar dertig jaar, wat reden is voor een speciale fair op 16 juni. Meer informatie hierover volgt! 

Meer informatie: Maquis Import, www.maquis-import.eu, www.aromatherapie.nl

Maquishttp://www.debeautysalon.biz/nl/maquis-import-viert-nieuwjaar-met-tea-party.html
Comments