Resultaat zonder apparaat!

Onze 100% natuurlijke merken maken zelfs het stoomapparaat overbodig. Onderscheid u duidelijk
 van andere salons en instituten… Kies voor 100% natuurlijke producten die zo’n  krachtige werking hebben dat het elk apparaat overbodig maakt.

Hoe? 
Door het gebruik van hoog geconcentreerde aromatherapie producten van Société Provençale d’Aromatherapie


Société Provençale d’Aromatherapie onderscheidt zich van alle andere aromatherapie in concentraties en zuiverheid. 

Meestal wordt als productbasis 10 ml plantaardige olie genomen. Vervolgens voegt de specialist daar 4 druppels (=1,5%) of 8 druppels (=3%) etherische olie aan toe. Dit betekent dat men werkt met producten die 1,5% of 3% actief werkzame stoffen bevatten. Terwijl een S.P.A.-specialist in de salon werkt met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! 

Doordat de samenstellingen van het product in het laboratorium op de juiste wijze zijn gemengd, zijn de negatieve eigenschappen van de individuele olie als het ware ‘weg gemengd’. Hierdoor ontstaat een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen.

 
De oliën zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad of de wortel. Overigens zijn etherische oliën vrijwel de enige werkstoffen die door allehuidlagen dringen. En dus ook het onderhuids bindweefsel bereiken. 

Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de totale huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en structuur. En dat zonder dure apparatuur. 

Maak het verschil!