S.P.A. Cosmedisch


S.P.A. biedt niet alleen cosmetische producten en behandelingen voor de huid, maar ook producten en behandelingen die huis-tuin-en-keuken klachtjes helpen verlichten. Ook heeft S.P.A. een therapeutisch aanbod van behandelingen en producten. Tijdens de 3 dagen S.P.A. Cosmedisch leer je het allemaal.
Als je werkt met S.P.A. kun je ook een enkele dag volgen.

S.P.A. Cosmedisch is te volgen na S.P.A. Basis+.

Dag 1.
Veel mensen worden getroffen door kanker of een andere ernstige ziekte. De ziekte zelf, maar vooral ook de behandeling hiervan heeft (negatieve) gevolgen voor de haren, de nagels en de huid. Société Provençale d’Aromatherapie en Les Gavots de Provence hebben veel producten die die gevolgen minder vervelend kunnen laten zijn. Voor, tijdens en na een behandelperiode geef je in de salon een volledig aangepaste verzorging. Je leert er alles over tijdens deze dag.

Dag 2.
Veel huis-, tuin- en keukenklachten (zoals blauwe plekken, insectenbeten, kleine brandwondjes, enz) zijn te verhelpen met S.P.A. Hoe? Dat leer je deze dag. Ook gaan we dieper in op het behandelen van eczeem, psoriasis, acne rosacea en het verouderen van de huid.

Dag 3.
Staat er een (cosmetische) ingreep gepland?
Om de huid optimaal voor te bereiden, heeft S.P.A.-aromatherapie specifieke behandelingen en producten. Het ontstaan van zwellingen en blauwe plekken na de ingreep is absoluut minder door de actieve werking van producten. Hierdoor is er een beter wondherstel, minder pijn en minder kans op infecties. Een tijdje na de ingreep kun je starten met een littekenbehandeling. Als specialist geef je graag een persoonlijk advies dat afgestemd is op de persoon en de ingreep.

Aantal dagen: 3
Wanneer?
Blok Dag
1 Dag 2 Dag 3
2023-1 12-06 19-06 26-06
2023-2 30-10 13-11 20-11

Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 17,50,- per dag. Inschrijving en volgen van het hele blok: € 375,- (Excl. btw, inclusief lunch en syllabus)
Trainer: Alette

Er valt altijd meer te leren!
Volg daarom ook de trainingen 'Ingrediënten in cosmetica' en 'Natuurlijke ingrediënten'.