Les Gavots de Provence


Dit Franse merk heeft een compleet assortiment gezichts- en lichaamsverzorging op basis van fytotherapie, ofwel plantenkunde. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijk grapefruitextract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waar je de Provence in herkent. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen en parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots. Ook maakt het laboratorium geen gebruik van nanotechnologie.

Voor de consument (man en vrouw) is er een ruime keus aan producten om de huid thuis verzorgen. Met specifieke salonproducten geef je een professionele behandeling terwijl de klant zichtbaar ontspant.

Mevrouw Magonet, de grondlegger van Les Gavots, is van oorsprong gynaecoloog. En dat vertaalt zich in zorgvuldig samengestelde producten voor moeder en kind.

Les Gavots is geschikt voor elke schoonheidsspecialist die met hoogwaardige natuurlijke producten wil werken. Als je daarnaast ook met S.P.A.-aromatherapie werkt (dat uit hetzelfde laboratorium komt), heb je ongekende mogelijkheden. Elk huidprobleem kun je verzorgen en verbeteren.

Lees meer over Les Gavots de Provence op lesgavots.nl