Sociéte Provencale d'Aromathérapie


Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) is een Frans aromatherapie merk. Het bevat een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten dat de allerhoogste (bio) kwaliteit ingrediënten bevat. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. Er zijn producten voor professioneel gebruik en voor dagelijks gebruik thuis.

Bij S.P.A.-aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium gemengd in composities die zijn afgestemd op verschillende huidcondities. Daarnaast heb je de mogelijkheid om producten volledig op maat samen te stellen voor je klant. Je kunt hiermee heerlijke wellness behandelingen geven, cosmetisch behandelingen en therapeutische. Net wat jij wil.

Wist je dat etherische oliën (mits van superieure kwaliteit) vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid geeft je de zekerheid dat een structurele verbetering van de huidconditie en huidstructuur mogelijk is. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur.

Meer over S.P.A. op aromatherapie.nl