Toelichting


Om professioneel te werken met Société Provençale d’Aromathérapie, Les Gavots de Provence, ZAO en Couleur Caramel is het belangrijk dat u de achtergrond en filosofie van een merk weet en alle toepassingsmogelijkheden kent. Maquis probeert u daarbij te ondersteunen. Op deze website vindt u ons aanbod van alle trainingsmogelijkheden. Intensieve dagen, waar u meer leert dan alleen maar productkennis….


Inschrijven:
Stuur u een email naar: info@maquis-import.nl
Uiteraard kunt u zich telefonisch inschrijven voor een training.
Het telefoonnummer is: 026 4450799.
Om alles uit een training te halen, bestaat een groep maximaal uit 8 personen.


Kosten:
Aan veel trainingen kunt u gratis deelnemen. Voor andere dagen wordt cursusgeld in rekening gebracht. Deze kosten kunnen overigens als bedrijfskosten afgetrokken worden. Uw boekhouder kan u hier meer over vertellen. (Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW)


Annulering:
Als u een geboekte cursus moet annuleren is dat voor u niet prettig. Voor uw collega trouwens ook niet, want zij heeft te horen gekregen dat er geen plaats was. En uiteindelijk blijft de plaats in de training onbenut. Laat het daarom zo snel mogelijk aan ons weten als u onverhoopt verhinderd bent.

Bij annulering binnen 4 dagen voor aanvang van een dag zijn wij genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen. Annuleert u op de cursusdag zelf, dan brengen we al het volledige cursusgeld in rekening. Dit geldt ook voor de gratis cursussen (€75,-/dag).

Locatie:
Alle trainingen worden gegeven bij Maquis, Dorpstraat 34, 6931 BJ Westervoort.