Trainingen

Wat biedt Maquis Import aan opleidingen? Voor de verschillende merken zijn verschillende opleidingstrajecten.

Altearah
Je start met  Level 1. Deze bestaat voor schoonheidsspecialisten uit de 2 basis-trainingsdagen  waarin je  theorie en praktijkles krijgt. (Masseurs volgen 1 dag.) Tijdens level 1 ligt de nadruk op het werken met de Essential colours. Tijdens de  trainingsdagen op Level 2 ga je dieper in op de andere kleuren en hoe je combinaties maakt. Ook leer je een aantal massages om jouw klanten de optimale ervaring en  het beste resultaat  te bieden dat mogelijk is.  Level 3 is het therapeutische level. Jij bepaalt of je hier in door wil groeien ja of nee. 

Couleur Caramel
In één dag maak je kennis met make-up producten met een duidelijke filosofie. Naast de toepassingsmogelijkheden wat kleuren betreft, leer je ook alles over de samenstelling van de producten. Regelmatig zijn er Couleur Caramel Visagiedagen. Je oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken. Couleur Caramel is méér dan zomaar een mooi kleurtje. Glamour en ‘natuurlijk’ vinden elkaar in Couleur Caramel!

Zao, Essence of nature
In één trainingsdag leer je alles over deze 100% natuurlijke en vegan make-up lijn uit Frankrijk.
Zao heeft niet alleen mooie kleuren, maar bevat ook natuurlijke ingrediënten die de huid verzorgen. Daarom leer je de werking van de ingrediënten tijdens deze dag. Ook gaan we in op de filosofie van Zao, waar het merk voor staat, hoe het is ontstaan, hoe de verpakking wordt gemaakt, maar ook hoe de producten toegepast worden. Natuurlijk leer je ook hoe je het aan je klant kunt uitleggen en krijg je tips voor het organiseren van workshops. Regelmatig zijn er Zao Visagiedagen. Je oefent dan op elkaar verschillende visagietechnieken.

* Alle basisdagen zijn gratis na het starten met het betreffende merk. Ben je nog niet gestart, dan betaal je €137,50 (excl. BTW) per dag.