ALTEARAH

Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie, Aanraking

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie. Dit komt terug in alle producten en behandelingen.

De gecertificeerde biologische en vegan producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleuren, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest.

Eén kleur, één emotie:
Een unieke benadering, behandeling en verzorging van lichaam en geest.

Aromatherapie

Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel.

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken…

Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft ALTEARAH, met haar assortiment gebruiksklare producten, het gebruik ervan vereenvoudigd.

Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin, in de massage met de Skin Care Oils, als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, serums, scrubs en badzouten.

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode en niet door de extractiemethode.


Chromotherapie

Chromotherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.

Het is een werkwijze om bepaalde fysieke en emotionele stoornissen in balans te brengen door het gebruik van kleuren.

Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam.

Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de fysiologische en psychologische voordelen geven.

Olfactotherapie / geurtherapie

Olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.

Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken. Het zijn natuurlijke en actieve parfums!

ALTEARAH Bio is een gebruiksklaar assortiment cosmeticaproducten. Het is een eenvoudig, duidelijk en speels antwoord op ons dagelijks verlangen naar well-being, schoonheid en een goed humeur!

ALTEARAH heeft het gebruik van aromatherapie en chromotherapie samengebracht in 14 kant-en-klare synergiën van etherische oliën.


Elke synergie vertegenwoordigt een unieke kleur en voorziet in een behoefte van emotioneel welzijn.

Lees meer over Altearah op Alterah.Info