Geur, Kleur, Huidverzorging en Well-being komen samen in Altearah.

Altearah is een verzorgingslijn die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, plantkunde,chromotherapie (kleurtherapie) en geurtherapie. Alles is samengebracht in 14 kant-en-klare synergiën van etherische oliën die zijn toegevoegd aan verschillende producten, zoals massageoliën, bodyoliën, scrubs, badkristallen, gezichtsverzorging en parfums. Elke kleur staat symbool voor het effect dat je kunt bereiken.

Door het gebruik van de producten en de behandelingen die ermee mogelijk zijn, krijgt jouw klant niet alleen een optimaal verzorgde huid, maar ook direct een gevoel van well-being. Hij/zij ervaart meer ontspanning, balans, energie of zelfvertrouwen.

Met deze producten zijn complete gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages mogelijk.

Iedere combinatie van etherische oliën heeft zijn bijzondere werking.

Bovendien biedt elk seizoen behandelingen die precies aansluiten op het bioritme van het seizoen. Specifieke behandelingen zoals een Detox- en Menopauzebehandeling geef je door het combineren van verschillende kleuren. Zo biedt het assortiment, door de vele combinatiemogelijkheden, een breed scala aan behandelingen en toepassingen.

Thuis kan jouw klant de behandeling voortzetten met de door jouw geadviseerde producten. Je kunt de klant ook adviseren voor het verzorgen van kleine dagelijkse ongemakken zoals een muggenbult of brandwondje.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen en vragen naar Alette.

Elke kleur biedt een unieke holistische behandeling waardoor jouw klant zich beter voelt.

Lees meer over Altearah op Alterah.Info