Onze Klanten

Couleur Caramel

Ik ben anderhalf jaar op zoek geweest naar een make-upmerk dat verder gaat dan alleen de mooie termen. Zo kwam ik uit bij de importeur Maquis.


Toen ik op gesprek ging viel ik als een blok voor Couleur Caramel, het past precies bij mij en de salon. Alles klopt aan het product en het verhaal, van binnen en van buiten!

Klik hier voor de volledige review

Voor mij heeft Maquis alle verwachtingen overtroffen. Ze hebben geweldige producten voor (huidverbeterende) gezichtsbehandelingen: heel fijn om behandelingen mee uit te voeren. En klanten kopen graag producten om hun gezicht thuis te verzorgen: ze zijn net zo fan als ik. Dat geldt zowel voor S.P.A. als Les Gavots. Ze hebben ook fantastische make-up: de natuurlijke EcoCert lijn van Couleur Caramel.


Klik hier voor de volledige review

De liefde voor het vak ontstond op een open dag bij opleidingsinstituut Esthetica in Breda. Er was een demonstratie van een gelaatsmassage en ik wist, dit wil ik gaan doen: pure huidverzorging!

Ruim 40 jaar beoefen ik dit vak met veel passie. Specialisaties zoals definitief ontharen, pedicuren en werken met etherische oliën zorgen dat het iedere dag weer interessant, boeiend en afwisselend is.

Klik hier voor de volledige review

Als Twentse kun je het bij mij in de salon haast niet nuchterder krijgen. Als je bij Beautyvette komt, kom je voor rust & gezelligheid. Ik run een schoonheidssalon aan huis en doe dit vol overgave. Ergens in de komende 5 jaar zal er een uitbouw gerealiseerd zijn en zal ik werken op de begane grond. Ik heb een klantenkring opgebouwd waar ik mega trots op ben. Ik ben dol op mijn klanten! Ik verwen ze dan ook regelmatig met een chocolaatje of een klein cadeautje.


 
Klik hier voor de volledige review

Herken je het gevoel: je komt ergens binnen en je weet gelijk ‘dit is precies waar ik naar op zoek ben’. Dat overkwam mij toen ik de eerste keer bij Maquis binnen stapte.

Mijn naam is Noortje Groenen en ik werk  al meer dan 40 jaar als schoonheidsspecialist. 8 Jaar geleden stopte mijn toenmalige baas met zijn DA drogisterij en durfde ik eindelijk de stap te zetten om echt helemaal voor mijzelf te beginnen.

 
Klik hier voor de volledige review

Mijn eerste kennismaking met Maquis kwam doordat ik mijn oog had laten vallen op het biologische, duurzame make up merk Zao met refill systeem en in prachtige bamboe verpakkingen. Voor mij liefde op het eerste gezicht! Ondertussen zat ik met mijn oude salonproducten vast in een doodlopend straatje, ik wilde meer resultaat zien, ook bij mijn eigen huidproblemen, maar die bleef uit.

Klik hier voor de volledige review

Met mijn zorgdiploma op zak begon ik in 1996
aan een nieuwe uitdaging; de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Het was toen de ideale combinatie, werken in de zorg en de studie voor schoonheidsspecialiste. Op 1 september 2000 werd Schoonheidssalon Apart een feit en opende ik officieel de deuren. Ik ontdekte vrij snel de producten van S.P.A. aromatherapie en zag direct vele mogelijkheden. Ingegeven door mijn zorgachtergrond wilde ik méér betekenen voor mijn klanten dan alleen ‘beauty en glamour’.

Klik hier voor de volledige review

Op jonge leeftijd (8) wist ik al wat mijn beroep zou zijn. Ik wil schoonheidsspecialist worden! Zonder om te kijken ben ik dat pad gevolgd om alle scholingen te volgen die nodig waren. Tijdens de lessen op niveau 4 merkte ik dat ik een ander gevoel kreeg bij de lessen aromatherapie, thalasso en wellness.

Op de beurs werd mijn aandacht door de importeur Maquis getrokken. Waarom?! Omdat het er anders uit zag dan de andere merken. Ik zag meteen dat het iets te maken had met aromatherapie, natuurlijke producten en de sfeer was gemoedelijk.

Klik hier voor de volledige review

Mijn naam is Nathasja en ik heb 3 jaar geleden mijn salon Beauty Devotion geopend. Voordat de deuren open gingen, was ik zoekend naar een 100% natuurlijk product dat de huid echt verbeterd. Al snel kwam ik terecht bij Maquis en kreeg ik een heerlijke behandeling van Alette. Wat ik me nog goed kan herinneren is dat Alette tegen me zei dat ik het fruitmasker kon eten. Dit vond ik heel gek, maar tegelijkertijd ook heel bijzonder. Dit is namelijk het bewijs dat de producten echt 100% natuurlijk zijn. En natuurlijk heb ik er écht van gegeten.

Klik hier voor de volledige review

Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste stond ik voor de keuze met welk merk ik zou gaan werken. Met welk cosmetisch merk ik ook in aanraking kwam, altijd miste ik wat. Maar wat was dat dan? Diepgang! En dan kom je iemand tegen die tegen je zegt “Ik heb een merk gezien, dat past precies bij jou,  S.P.A."

Klik hier voor de volledige review 

Op 10-07-1995 opende ik officieel mijn salon op Tramweg 6 in Liessel bij mijn ouders. Heel fijn dat mijn ouders volledig achter mijn keuze stonden en mij door dik en dun steunden. Al snel ging ik op zoek naar een product dat niet alleen de huid vanaf de buitenkant behandelt, maar ook van binnenuit. Op een congres maakte ik kennis met de aromatherapie van S.P.A. Het verhaal klopte, een natuurlijk product met de juiste visie,  en het was liefde op het eerste gezicht.

Klik hier voor de volledige review 

Ik weet niet meer precies wanneer ik S.P.A tegenkwam op de beurs, maar ik denk inmiddels 27 jaar terug.

Ik was op zoek naar een natuurlijk merk, omdat het merk waar ik mee werkte niet genoeg resultaat gaf. Inmiddels was ik al bij 3 cursusdagen van Chi geweest. De aromatherapie sprak me aan, maar het zelf uitzoeken en mengen van de enkelvoudige etherische oliën vond ik minder prettig.

Klik hier voor de volledige review 

Een eigen praktijk was al jaren een wens van mij. Drie jaar geleden is mijn concept ontwikkeld; een huidverbetering creëren met natuurlijke huidverzorging en gezonde voeding. Mijn zoektocht begon, op naar de beautybeurs. Hier kwam ik aan het einde van mijn bezoek Susan tegen en het eerste zaadje was geplant.

Klik hier voor de volledige review


Ik denk dat toen ik kinderen kreeg me steeds meer af ging vragen wat er nu echt in de huidverzorgings-producten zit. Als schoonheidsspecialiste heb je toch een verantwoordelijkheid naar de klant toe. Misschien voel ik dat zwaarder door mijn achtergrond als doktersassistente.

Klik hier voor de volledige review

Ik was, 14 jaar geleden alweer, op zoek naar een 100% natuurlijke product dat niet zomaar overal te koop is. Gedurende die 14 jaar heb ik me kunnen ontwikkelen op het gebied van aromatherapie mede dankzij de vele trainingen en de uitstekende kennis van
Alette de Vries.

Klik hier voor de volledige review 

Daniëlle

Inside beauty

In 1992 was het liefde op het eerste gezicht voor S.P.A. Het gevoel, de geur, de inhoud, alles.

Nog steeds ben ik verliefd op dit merk. Het maakt dat ik mijn werk met passie kan uitvoeren. Ik ben niet ‘een gewone schoonheidsspecialiste’ maar bied mijn klanten een gezonde huid.

Klik hier voor de volledige review

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Bij mijn laatste werkgever heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de mooie natuurlijke producten van Les Gavots, S.P.A. en de make-up van Zao Essence of Nature.

Klik hier voor de volledige review

Na 10 jaar in de branche te hebben gewerkt met zeker wel 20 verschillende merken en apparatuur had ik 5 jaar geleden beslist om zelf een praktijk te openen.

Het moeilijkste is dan het geschikte merk vinden. Onnoemelijk veel vertegenwoordigers en merken gezien. Maar ik wou het 'anders dan anders'.

Klik hier voor de volledige review