Onze Klanten


‘Na 10 jaar in de branche te hebben gewerkt met zeker wel 20 verschillende merken en apparatuur had ik 5 jaar geleden beslist om zelf een praktijk te openen.

Het moeilijkste is dan het geschikte merk vinden. Onnoemelijk veel vertegenwoordigers en merken gezien. Maar ik wou het 'anders dan anders'

Klik hier voor de volledige review

'Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Bij mijn laatste werkgever heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de mooie natuurlijke producten van Les Gavots de Provence, Société Provençale d'Aromatherapie en de make-up van Zao Essence of Nature.

Klik hier voor de volledige review

Daniëlle

Inside beauty

'In 1992 was het liefde op het eerste gezicht voor Société Provençale d'Aromatherapie. Het gevoel, de geur, de inhoud, alles.

Nog steeds ben ik verliefd op dit merk. Het maakt dat ik mijn werk met passie kan uitvoeren. Ik ben niet ‘een gewone schoonheidsspecialiste’ maar bied mijn klanten een gezonde huid.

Klik hier voor de volledige review


'Ik was, 14 jaar geleden alweer, op zoek naar een 100% natuurlijke product dat niet zomaar overal te koop is. Gedurende die 14 jaar heb ik me kunnen ontwikkelen op het gebied van aromatherapie mede dankzij de vele trainingen en de uitstekende kennis van
Alette de Vries.

Klik hier voor de volledige review

Ik denk dat toen ik kinderen kreeg me steeds meer af ging vragen wat er nu echt in de huidverzorgings-producten zit. Als schoonheidsspecialiste heb je toch een verantwoordelijkheid naar de klant toe. Misschien voel ik dat zwaarder door mijn achtergrond als doktersassistente.

Klik hier voor de volledige review