Ik heb een eigen salon

Wat fijn dat je een bewuste keuze wil maken!

Misschien heb je zelf al meer ontdekt over de invloed van bepaalde ingrediënten op de gezondheid en het milieu en is dat de aanleiding dat je een natuurlijk merk wil?
Misschien krijg je steeds meer vragen van klanten hierover? Het maakt niet uit, zowel onze huidverzorgingsmerk Altearah, als onze make-up van Couleur Caramel en Zao zijn 100% natuurlijk. (Met uitzondering van nagellak.) Altearah is sinds 2000 op de markt. De natuurlijke zonbeschermingsproducten van UVBIO passen perfect bij Maquis en vast ook bij jou.

Alette de Vries, één van de eigenaren van Maquis, werkt al meer dan 30 jaar met natuurlijke producten. Die kennis deelt ze graag met je. De andere eigenaar van Maquis, Jan de Vries, heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van administratie, financiën en het hele digitale deel van Maquis. Jan en Alette vormen in het dagelijks leven een echtpaar en bij Maquis een sterk duo met veel ervaring. Samen met het team van Maquis kunnen zij je begeleiden om de verandering in je salon succesvol te laten verlopen.