Ik ben net gediplomeerd

Wat fijn dat je direct vanaf je diplomering  belangstelling hebt om met natuurlijke merken te werken! Zowel ons huidverzorgingsmerk Altearah, als onze make-up van Couleur Caramel en Zao zijn 100% natuurlijk. (Met uitzondering van nagellak.) De natuurlijke zonbeschermingsproducten van UVBIO passen perfect bij Maquis en vast ook bij jou. 

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van wat er IN het potje of flesje zit. Logisch, want er is steeds meer bekend over de invloed van bepaalde ingrediënten. Niet alleen wat de invloed is voor ons lichaam, maar ook wat de gevolgen zijn voor de natuur. Dat bewustzijn en die kennis zijn er bij onze merken en bij ons al langer. Altearah is op de markt sinds 2000. Alette de Vries, één van de eigenaren van Maquis, werkt al meer dan 30 jaar met natuurlijke producten. Die kennis deelt ze graag met je.

Door vanaf de start van je salon, praktijk of winkel te kiezen voor natuurlijke merken, sluit je aan bij mensen die zich bewust zijn dat wat je op je huid aanbrengt ook ín het lichaam komt. Ondertussen bied je ze een ontspannen moment. Wellness en Werking! Je trekt daardoor kritische klanten die bereid zijn om jouw adviezen op te volgen.