Ik ben net gediplomeerd


Wat fijn dat je direct vanaf je diplomering belangstelling hebt om met natuurlijke merken te werken! Zowel onze huidverzorgingsmerken Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) en Les Gavots de Provence als onze make-up van Couleur Caramel en Zao zijn 100% natuurlijk. (Met uitzondering van nagellak.)

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van wat er IN het potje of flesje zit. Logisch, want er is steeds meer bekend over de invloed van bepaalde ingrediënten. Dat bewustzijn en die kennis zijn er bij onze merken en bij ons al langer. S.P.A. bestaat al vanaf 1984 en Les Gavots meer dan 25 jaar. Alette de Vries, één van de eigenaren van Maquis, werkt al langer dan 30 jaar met natuurlijke producten. Die kennis deelt ze graag met je.

Door vanaf de start van je salon, praktijk of winkel te kiezen voor natuurlijke merken, sluit je aan bij mensen die zich bewust zijn dat wat je op je huid aanbrengt ook ín het lichaam komt. Je trekt daardoor kritische klanten die bereid zijn om jouw adviezen op te volgen.