Ons team


Jan de Vries

Directeur

Verantwoordelijk voor alles achter de schermen. Administratief, digitaal, financieel.

Alette de Vries

Directeur

Verantwoordelijk voor alles voor de schermen. Trainingen, informatiegesprekken, producten.

Martijn

Logistiek

Verantwoordelijk voor alle logistieke processen. Jouw bestelling heeft van begin tot eind zijn aandacht. En het begin begint bij de inkoop bij onze leveranciers.

Vivienne

Officemanager

Niets is zo vervelend als je lang op antwoord moet wachten als je een mailtje stuurt of belt. Vivienne is je eerste aanspreekpunt. Veel dagelijkse administratieve werkzaamheden worden verwerkt door haar.

Suzanne

Sales make-up

Suzanne weet alles van onze make-up van Zao en Couleur Caramel. Zij is niet alleen schoonheidsspecialiste, maar vooral visagiste. Naast de 3 dagen die ze (al jaren) bij Maquis werkt, is ze een succesvolle free-lance visagiste. Je kunt van haar ongelooflijk veel leren op het gebied van technieken en ingrediënten.

Susan

Sales huidverzorging

Susan weet alles van onze huidverzorgingingsmerken Société Provençale d'Aromatherapie en Les Gavots de Provence. Zij geeft alle basis en basis+ trainingen en beantwoordt vrijwel alle vragen die je hierover hebt. Al die kennis heeft zij omdat ze al jaren bij Maquis werkt, maar daarvoor ook jaren bij Alette in het instituut. Susan weet daarom perfect waar je dagelijks in jouw praktijk mee te maken hebt.

Mies

Media vormgeefster

Als Media vormgeefster is Mies onmisbaar om folders, flyers, gebruiksaanwijzingen en de
websites up to date te houden.

Nabila

Huishoudelijk

Nabila verzorgt al jaren de koffie, thee en de lunch tijdens de trainingen en de informatiegesprekken. Het hele pand ziet er altijd spik en span uit dankzij haar.