Ons team

Alette de Vries

Directeur

Alette weet alles van onze merken en de ingrediënten. Ze is een vraagbaak voor iedereen die met onze merken werkt of daarin geïnteresseerd is.  Ze verzorgt trainingen, begeleidt en adviseert onze klanten en bruist altijd van de ideeën. 
Ze geeft leiding aan het sales team, verzorgt de nieuwsbrieven en informeert de (vak)pers.
Maak gebruik van haar kennis. Ze deelt het graag met jullie!

Jan de Vries

Directeur

Jan zorgt dat achter en op de schermen alles goed functioneert. Of het nu gaat om de professionele websites (maquis.pro) of de shops (maquis.shop), alles moet voor iedereen die met onze merken werkt gemakkelijk zijn in het gebruik. Ook alle interne processen worden  doorlopend door hem up-to-date gehouden.
Jan is verantwoordelijk voor de financiën. Verder kun je ook bij hem terecht voor eventuele klachten. 

Martijn

Logistiek

Martijn zorgt voor alle logistieke processen. Jouw bestelling heeft van begin tot eind zijn aandacht.  Van de inkoop tot het verpakken en verzenden, er is geen product dat aan zijn aandacht ontsnapt. Hij kent dan bijna ook alle 2000 referentienummers en voorraadposities  uit zijn hoofd...

Suzanne

Sales make-up

Suzanne weet alles van onze make-up van Zao en Couleur Caramel. Zij is niet alleen schoonheidsspecialiste, maar vooral visagiste. Naast de 3 dagen die ze (al jaren) bij Maquis werkt, is ze een succesvolle free-lance visagiste. Je kunt van haar ongelooflijk veel leren op het gebied van technieken en ingrediënten. 

Nabila

Huishoudelijk

Nabila verzorgt al jaren de koffie, thee en de lunch tijdens de trainingen en de informatiegesprekken. Het hele pand ziet er altijd spik en span uit dankzij haar.