Review van Daniëlle
Inside beauty

'In 1992 was het liefde op het eerste gezicht voor Société Provençale d'Aromatherapie. Het gevoel, de geur, de inhoud, alles.

Nog steeds ben ik verliefd op dit merk. Het maakt dat ik mijn werk met passie kan uitvoeren. Ik ben niet ‘een gewone schoonheidsspecialiste’ maar bied mijn klanten een gezonde huid.

De totale aanpak is een grote dikke vette plus, net als de kwaliteit. Het resultaat kan mij nog steeds verrassen, na al die jaren! Zoals kort geleden de verzorging van een litteken. Mijn klant was er zo blij mee. En dan ben ik ook blij.

Maquis: een heel fijn bedrijf die ECHT samenwerking biedt. Als ondernemer kun je alles bespreken. De kennis die zij hun depositaires geven is absoluut uniek. Daarbij zijn Alette en Jan eigenlijk ook wel uniek in deze branche. Ze zoeken het randje op, en zijn het niet altijd eens met het ‘gros’ in de Beautywereld. Ik hou ervan. En met zoveel kennis in huize Maquis, dan mag dat.

Inmiddels werk ik al enige jaren naast Société Provençale d'Aromatherapie, ook met Les Gavots de Provence en de make-up van Couleur Caramel. Zo bied ik mijn klanten een compleet pakket.'


Terug naar reviews