Ik denk dat toen ik kinderen kreeg me steeds meer af ging vragen wat er nu echt in de huidverzorgingsproducten zit. Als schoonheidsspecialiste heb je toch een verantwoordelijkheid naar de klant toe. Misschien voel ik dat zwaarder door mijn achtergrond als doktersassistente. Maar zelfs voor een schoonheidsspecialiste valt het niet mee om ingrediënten te lezen op een verpakking.

Na aanschaf van het Lexicon van Marieke Schutte werd ik bepaald niet enthousiaster van mijn toenmalige merk. Op naar de beurs en de zoektocht naar een natuurlijk merk begon.

Na een gesprek met Alette (één van de eigenaren van Maquis) en een mailtje met de ingrediëntenlijsten was de keuze snel gemaakt. Wat was ik blij! 2 Merken zonder parabenen, minerale oliën en ander synthetische en chemische ingrediënten. En natuurlijk ook een natuurlijke make-uplijn erbij. Alles viel op zijn plek. De liefde voor natuur, bloemen en mensen komt samen in de merken van Maquis. En zelfs de make-up is navulbaar dus ook aan het milieu wordt gedacht.

Gelukkig worden consumenten ook steeds bewuster en is 'groen' de trend. Bij Maquis weten ze dat al lang. Dankzij de trainingen leer je o.a. zelf om kritisch naar producten te kijken. En voor vragen staan ze altijd klaar. Je raakt er nooit uitgeleerd.

Bedankt Maquis, dat we nog maar lang samen mogen werken.

Terug naar reviews