Review van Els
Praktijk Bloos

'Een eigen praktijk was al jaren een wens van mij. Drie jaar geleden is mijn concept ontwikkeld; een huidverbetering creëren met natuurlijke huidverzorging en gezonde voeding. Mijn zoektocht begon, op naar de beautybeurs. Hier kwam ik aan het einde van mijn bezoek Susan tegen en het eerste zaadje was geplant. Na een paar dagen kreeg ik de brochure binnen van Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.), Les Gavots en ZAO.

Ik wilde meer informatie over ZAO maar na het lezen van S.P.A en Les Gavots werd ik enorm nieuwsgierig. Een afspraak bij Maquis werd gemaakt voor een kennismakingsbehandeling. Na goed een uur te hebben gereden kwam ik binnen bij Maquis. Ik moest spontaan glimlachen en wanneer ik dat gevoel heb weet ik ‘ Dit is goed’. Na de gezichtsbehandeling was ik verkocht, met dit merk wil ik werken.

Maquis is een bedrijf waar veel kennis is en die gedeeld wordt op meerdere trainingen. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee.

Nu bestond mijn praktijk op 15 september 2 jaar en ben nog steeds dankbaar dat ik met deze prachtige merken mag werken. En als bonus heb ik prachtige collega’s leren kennen die ook zoveel mogelijk hun kennis delen. Dit vind ik erg bijzonder om mee te mogen maken.

Terug naar reviews