Review van Els
La Twist

Couleur Caramel

Ik ben anderhalf jaar op zoek geweest naar een make-upmerk dat verder gaat dan alleen de mooie termen. Zo kwam ik uit bij de importeur Maquis.


Toen ik op gesprek ging viel ik als een blok voor Couleur Caramel, het past precies bij mij en de salon. Alles klopt aan het product en het verhaal, van binnen en van buiten!


Elk product heeft een prachtige werking, heeft de juiste hoeveelheid pigmenten, de perfecte finish en ook de texturen zijn precies goed.

Daarnaast zijn mijn klanten net zo enthousiast als ik en dat is uiteindelijk waar je het voor doet!


Altearah

Alweer een nieuw merk op de markt dacht ik in eerste instantie. Maar mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld en besloot mee te doen aan de online introductie.


En daar ging ik weer, mijn hart ging er absoluut sneller van kloppen. Ik hou van cosmetica die niet alleen gezond is voor onze huid, maar die ons verzorgt op diepere niveaus en dat is precies wat Altearah biedt.


Daarnaast komen vele mooie filosofieën samen, het is elke dag weer een feestje om ermee mogen te werken. De geuren, de kleuren en de ontelbare variaties die ermee gemaakt kunnen worden.


Maquis

Zonder overdrijven heb ik nog nooit zo’n fijne distributeur gehad, ze werken vanuit hun hart en brengen hun passie heel mooi over naar hun klanten.


Daarnaast staan ze altijd voor je klaar. Ik ben ongelooflijk blij dat ik de Maquis familie heb gevonden!Terug naar reviews