Review van Femke
Schoonheidssalon Femke

Op 10-07-1995 opende ik officieel mijn salon op Tramweg 6 in Liessel bij mijn ouders. Heel fijn dat mijn ouders dan ook volledig achter mijn keuze stonden en mij door dik en dun steunden. Ze gaven mij de vrijheid en ruimte om op die plek mijn eigen salon te openen. Al snel ging ik op zoek naar een product dat niet alleen de huid vanaf de buitenkant behandelt maar ook van binnenuit. Op een congres maakte ik kennis met de aromatherapie van S.P.A. Het verhaal klopte, natuurlijk product met de juiste visie, liefde op het eerste gezicht.

Inmiddels werk ik al 25 jaar met heel veel liefde, passie en plezier in mijn salon. Ik raak nooit uitgeleerd en blijf mezelf altijd ontwikkelen. Het menselijk lichaam blijft me inspireren. De mens is dan ook een mooi wezen.

Bij schoonheidssalon Femke wordt niet alleen je huid behandeld, maar krijg jij als compleet persoon pure aandacht. Een mooie huid komt tenslotte van binnenuit. Wat hoort daar dan allemaal bij? Met de 100% natuurlijke S.P.A aromatherapieproducten en Les Gavots werk ik precies op maat waardoor je huid gezond(er) en stralend(er) wordt. Deze manier van natuurlijke gezichtsbehandelingen bieden de basis voor een gezonde toekomst aan jouw huid. Een unieke huidbeleving. Ervaar het zelf! Ik ben ‘verliefd’ op de 100% natuurlijke huidverzorging van S.P.A. Aromatherapie en Les Gavots.

Elk jaar volg ik trainingen bij Maquis Import in Westervoort. Wat een fantastisch, warm en persoonlijk bedrijf. Ik wordt persoonlijk behandeld als klant ze kennen me en elke keer denken ze met mij en mijn praktijk mee om het beste eruit te halen. Dat noem ik echt maatwerk, wat ik ook voor mijn klanten wil leveren, door samen te werken met de klant voor het optimale behandelplan. MAATWERK!

Terug naar reviews