Op jonge leeftijd (8) wist ik al wat mijn beroep zou zijn. Ik wil schoonheidsspecialist worden! Zonder om te kijken ben ik dat pad gevolgd om alle scholingen te volgen die nodig waren. Tijdens de lessen op niveau 4 merkte ik dat ik een ander gevoel kreeg bij de lessen aromatherapie, thalasso en wellness.

Op de beurs werd mijn aandacht door de importeur Maquis getrokken. Waarom?! Omdat het er anders uit zag dan de andere merken. Ik zag meteen dat het iets te maken had met aromatherapie, natuurlijke producten en de sfeer was gemoedelijk. Gemoedelijk omdat ze mij ruime informatie meegaven zonder aan te dringen. Dit was zeker voor mij een belangrijk punt voor de uiteindelijke keuze.

Ik ben heel blij met de keuze die ik heb gemaakt, De merken die zij leveren (Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) en Les Gavots) zijn heel fijn. Ze bieden veel mogelijkheden en veel resultaatgerichte behandelingen. Maquis biedt als leverancier veel verschillende soorten interessante trainingen en een goede ondersteuning.

Mijn toekomst plannen zijn om steeds dieper in de theorie te duiken (want wat is het interessant!), veel ervaring op te doen en nog heel lang met Les Gavots en S.P.A. te mogen werken!

Terug naar reviews