Review van Marianne
Studio Marianne Langenberg

Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste stond ik voor de keuze met welk merk ik zou gaan werken. Met welk cosmetisch merk ik ook in aanraking kwam, altijd miste ik wat. Maar wat was dat dan? Diepgang! En dan kom je iemand tegen die tegen je zegt “Ik heb een merk gezien, dat past precies bij jou, Société Provençale d’Aromatherapie”.

S.P.A. werd indertijd uitgedragen door Tiny Kardinaal en natuurlijk Mevrouw Magonet van wie ik, Alette was ook daarbij, nog persoonlijk les heb gehad. Het verhaal achter S.P.A. sprak mij meteen aan. Dit was wat ik zocht. Een 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging, het werken met etherische oliën die de eigenschap hebben door alle huidlagen te dringen en niet alleen de opperhuid verzorgen in tegenstelling tot cosmetica. Het kunnen mengen van persoonlijke verzorgingsproducten en de mogelijkheid hebben om de huid-/ en lichaamsverzorging van binnenuit te ondersteunen door middel van o.a. de Traitement Terrain. Dan ben je toch een grote stap voor op cosmetica?!

Jaren geleden is “het stokje” van Tiny Kardinaal overgegaan op Alette en Jan. Wat hebben zij samen hard gewerkt en Maquis opgebouwd tot het prachtige bedrijf wat het nu is. Hun enthousiasme, het altijd mee willen denken en een prima service t.a.v. de productlevering is voor mij het volste vertrouwen in Maquis waard. Een achterban die ik iedere schoonheidsspecialiste wens.

Terug naar reviews