Review van Marieke
DICH

"Na 10 jaar in de cosmetica branche te hebben gewerkt met zeker wel 20 verschillende merken, stromingen en toestellen heb ik in 2015 besloten om zelf een praktijk te starten.

Het moeilijkste is dan het passende merk te vinden. Onnoemelijk veel vertegenwoordigers en merken gezien. Maar ik wou het 'anders dan anders'.

En toen dwarrelde er een post-it uit een van mijn vele mappen met daarop de naam 'Maquis' geschreven.

"Why not?'', dacht ik bij mezelf. Ken het wel allemaal niet, het hele verhaal van natuurlijke producten en aromatherapie, maar we zullen eens horen.

Vielen daar even al de puzzelstukjes op zijn plaats!

Nu, anno 2024, kan ik alleen maar zeggen dat we nog steeds blij zijn met Maquis. Van een kleine praktijk gericht op huidverzorging en bindweefseltechnieken zijn we mogen doorgroeien tot een Holistische groepspraktijk gericht op stress om de balans te houden tussen het mentale en het lichamelijke. 

Bij elke stap in dit groeiproces hebben we mogen ervaren dat Maquis volledig mee denkt met je en net dat heeft wat je nodig hebt.

Altearah is hun jongste telg. En Alette wist, nog voor ik het zelf door had, dat Altearah een aanwinst en een ''uplifting'' ging zijn van ons concept. Na 9 jaar kan ik nog altijd zeggen dat puzzelstukjes bij maquis op zijn plaats vallen.

Klanten ervaren wat de kracht van Altearah is, ze genieten nog dagen na.

Wat een droom van een merk, 

Wat een droom van een bedrijf,

Wat een droom van een team.


Marieke

DICHTerug naar reviews