Review van Marjan
Momentje voor jezelf

Waarom gekozen voor Maquis?

Voor mij heeft Maquis alle verwachtingen overtroffen. Ze hebben geweldige producten voor (huidverbeterende) gezichtsbehandelingen: heel fijn om behandelingen mee uit te voeren. En klanten kopen graag producten om hun gezicht thuis te verzorgen: ze zijn net zo fan als ik. Dat geldt zowel voor S.P.A. als Les Gavots. Ze hebben ook fantastische make-up: de natuurlijke EcoCert lijn van Couleur Caramel.

Ben je op zoek naar natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit? Waar je zo ongeveer voor alles wat je kunt bedenken een product op maat kunt krijgen? Dan kan ik je Maquis van harte aanbevelen. Ze hebben namelijk ook hele goede ondersteunende producten, zodat je holistisch aan het werk kunt.

En dan krijg je er nog van alles bij. Zoals opleidingen en promotiemateriaal. Bestellingen die een dag later worden geleverd. Digitale workshops tijdens lockdowns. Een luisterend oor als je ergens mee zit. En advies over producten als je het niet helemaal meer zeker weet. En gaat er eens iets mis, dan wordt het altijd snel en goed opgelost.

Dit bedrijf gaat voor kwaliteit en voor verbinding. Dat merk je aan alles. Ik ben blij dat ik deze leverancier gevonden heb!


Terug naar reviews