Review van Nathasja
Beauty Devotion

Mijn naam is Nathasja en ik heb 3 jaar geleden mijn salon Beauty Devotion geopend. Voordat de deuren open gingen, was ik zoekend naar een 100% natuurlijk product dat de huid echt verbeterd. Al snel kwam ik terecht bij Maquis en kreeg ik een heerlijke behandeling van Alette. Wat ik me nog goed kan herinneren is dat Alette tegen me zei dat ik het fruitmasker kon eten. Dit vond ik heel gek, maar tegelijkertijd ook heel bijzonder. Dit is namelijk het bewijs dat de producten echt 100% natuurlijk zijn. En natuurlijk heb ik er écht van gegeten.

Nu nog het stukje huidverbetering. Met spa kun je vele huidproblemen aanpakken dankzij de etherische oliën die diep in de huid zijn werk doen. Je werkt op een manier dat bij vele andere merken niet mogelijk is en ziet echt resultaat. Een resultaat waar je blij van wordt.


Maquis heeft me gedurende de jaren ook echt goed geholpen. Door middel van trainingen blijft je kennis op een goed niveau , zodat ik mijn klanten goed kan blijven adviseren. En bij Maquis staan de lijnen buiten de training ook altijd open.

Terug naar reviews