Review van Noortje
Schoonheidssalon Noortje

Herken je het gevoel: je komt ergens binnen en je weet gelijk ‘dit is precies waar ik naar op zoek ben’. Dat overkwam mij toen ik de eerste keer bij Maquis binnen stapte.

Mijn naam is Noortje Groenen en ik werk al meer dan 40 jaar als schoonheidsspecialist.

8 Jaar geleden stopte mijn toenmalige baas met zijn DA drogisterij en durfde ik eindelijk

de stap te zetten om echt helemaal voor mijzelf te beginnen.

Door al mijn ervaringen met verschillende merken cosmetica wist ik al wel dat ik producten wilde met etherische oliën, maar ja welke merk kies je dan? Nou Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.-aromatherapie) en Les Gavots van Maquis dus!


Waarom?

Wat S.P.A zo bijzonder maakt, is dat het werkt op de oorzaak van een probleem en dit kende ik echt niet van andere merken. Dit is de ‘Franse’ manier van werken met aromatherapie.

Je werkt echt op maat voor elke klant in de salon en ook de producten, zelfs de crèmes, worden op maat gemengd.


Daarnaast heeft S.P.A ook Synergie soins (verzorgingsoliën voor bijvoorbeeld ondersteuning bij arthrose, blauwe plekken, littekens, brandwondjes, schimmelinfecties, enz)

S.P.A gaat dan echt een stap verder in verbetering en ondersteuning dan ‘normale’ producten. Zo anders dan uit de drogisterij die ik kende!

Werkt S.P.A toch te intensief dan kun je voor Les Gavots kiezen. Er is dus altijd een passend product te adviseren. Loop ik tegen een moeilijk probleem aan en weet ik even geen oplossing, dan is er maar

één mailtje of telefoontje nodig naar Maquis voor een juist advies, zonder dat ik dagen- of wekenlang te moeten wachten op antwoord. De lijntjes zijn dus zeer kort.

Maquis geeft ook geweldige trainingen, fysiek of online. Regelmatig nieuwsbrieven en leuke aanbiedingen, alles up to date! Ook voor een 'gewoon' praatje is er tijd bij Maquis, daarom voel je je niet alleen maar een klant, maar een speciaal iemand en dat gevoel geef ik mijn klanten ook graag mee in mijn salon.

Ben je dus nog op zoek naar een bijzonder merk met geweldige ondersteuning ,neem dan zeker eens contact op met Maquis en word net zo enthousiast als deze ‘spambassadrice’ over SPA en Maquis.

Terug naar reviews