Ik weet niet meer precies wanneer ik S.P.A tegenkwam op de beurs, maar ik denk inmiddels 27 jaar terug.

Ik was op zoek naar een natuurlijk merk, omdat het merk waar ik mee werkte niet genoeg resultaat gaf. Inmiddels was ik al bij 3 cursusdagen van Chi geweest. De aromatherapie sprak me aan, maar het zelf uitzoeken en mengen van de enkelvoudige etherische oliën vond ik minder prettig. Tiny Kardinaal gaf na de beurs een informatie dag en ik had meteen zoiets van ja dit is het. Maar de cursusdagen waren net geweest, dus stelde ze voor dat ik een aantal dagen mee zou lopen in haar eigen salon. Dit was in de vakantietijd, dus rustig in de salon. Maar daardoor heb ik veel kunnen vragen aan Tiny.

Meteen was ik overgestapt en ben veel gaan leren over de mooie pure producten van S.P.A. Ook ontwikkelde ik me verder in voeding en de huid.

Sinds Alette het bedrijf heeft overgenomen zijn de cursusdagen zeker beter geworden en ga ik graag heen om meer te leren en om met collega’s te sparren. Inmiddels heb ik Les Gavots en Zao ook meer in mijn salon opgenomen.

Deze natuurlijke merken passen heel goed bij elkaar en draagt bij aan mijn filosofie van de praktijk n.l zo puur mogelijke producten gebruiken voor de huid. Zo probeer ik klanten te coachen naar een mooie zuivere huid.

Ik heb geen dag spijt gehad van mijn keuze en ben heel blij met de ondersteuning van deze prachtige merken.

Terug naar reviews