Review van Vanessa
Schoonheidssalon Vanessa

Mijn eerste kennismaking met Maquis kwam doordat ik mijn oog had laten vallen op het biologische, duurzame make up merk Zao met refill systeem en in prachtige bamboe verpakkingen. Voor mij liefde op het eerste gezicht! Ondertussen zat ik met mijn oude salonproducten vast in een doodlopend straatje, ik wilde meer resultaat zien, ook bij mijn eigen huidproblemen, maar die bleef uit.

Via Zao en Maquis maakte ik kennis met aromatherapeutische cosmetica van S.P.A.. Niet gemakkelijk om mee te werken, daarom eerst nog gesnuffeld bij diverse andere leveranciers maar die gaven een rammelend verhaal en het ontbrak hen aan een missie en visie. Na een proefbehandeling te hebben ervaren bij Maquis was ik direct overtuigd, van binnenuit werken aan de oorzaak van een huidprobleem of andere klacht d.m.v. aromatherapie en dan resultaat zien, dat is wat ik zocht.

Het doodlopende straatje werd een kruispunt met tal van wegen en zijweggetjes om in te slaan. Daarnaast levert Maquis een goede ondersteuning aan salons en delen zij hun waardevolle kennis in een breed pakket aan trainingen. Ik geloof niet dat ik hier ooit in uitgeleerd wil raken, zij laten mijn kennis en salon groeien.

Terug naar reviews